fbpx
baner
Turisticka mapa znamenitosti Srbije
Blog

Turistička mapa znamenitosti Srbije

Da li ste poželeli da imate mapu na kojoj su označena najzanimljivija i najlepša mesta u Srbiji? I mi isto! Zato smo krenuli da obeležavamo mesta koja smo posetili, a zatim da upisujemo i lokacije koje želimo da obiđemo u narednom periodu. Vremenom smo odlučili da od naše google mape Srbije napravimo jednu sveobuhvatnu mapu. Verujemo da će vam ova turistička mapa Srbije pomoći u planiranju budućih putovanja.

Turistička mapa Srbije

Ova jedinstvena mapa znamenitosti Srbije na kojoj možete videti šta posetiti u Srbiji sadrži kako kulturno i istorijsko značajne lokacije, tako i prirodne lepote Srbije. Podeljena je u kategorije kako bi vam pretraga bila olakšana ukoliko već znate šta vas tačno zanima.

Sa leve strane mape se nalazi legenda (otvara se klikom na strelicu u samom gornjem desnom uglu mape). Tu možete isključiti i uključiti određenu kategoriju. Jednostavnim klikom na naziv mesta bićete “premešteni” na njenu tačnu lokaciju na mapi.

Šta videti i posetiti u Srbiji

Ukoliko želite da obilazite Srbiju, ali ne znate odakle da počnete, ova mapa će vam dati ideju šta videti u Srbiji. Odaberite bilo koju lokaciju i pogledajte šta sve možete videti u okolini i prema tome isplanirajte vaše putovanje. Ova mapa puteva Srbije će vas odvesti baš tamo gde želite. Trudili smo se da budemo sveobuhvatni, a na vama ostaju samo slatke muke – odakle početi.

Smeštaj u Srbiji
Primetan je trend da se za domaći turizam i aranžmane za odmor odlučuje sve veći broj ljudi. TopSmestaj.com je tu da vam pomogne da pronađete smeštaj za odmor u Srbiji.

Najlepša mesta u Srbiji

Verujemo da će se mnogi složiti da brojna mesta u Srbiji zaslužuju da se nađu na ovoj listi. Nije bilo lako napraviti presek i odlučiti se baš za ova, jer titulu Najlepša mesta u Srbiji treba da ponesu ona baš posebna, koja ostavljaju najjači utisak i kojima se iznova rado vraćamo. Sigurno smo neka mesta propustili i trudićemo se da mapu upotpunjujemo sa novim destinacijama i novim saznanjima.

Pomozite nam – dopunite mapu

Potrebna nam je i vaša pomoć. Ko bolje od vas poznaje vaš kraj? Pišite nam u komentaru koja lokacija zaslužuje da se nađe na ovoj mapi.

5 Comments

 • Kaja

  Vodena pećina u Dobračama
  Visočka banja
  Crkva Svetog Ahilija
  Druge plaže na toku Rzava
  Potok Panjica
  Manastir Svetog Stefana
  Hotel Mlinarev san

 • Milana

  Pozdrav, sve pohvale za sajt (već sam ga bukmarkovala)! Odlične, karte i jasne informacije o lakcijama u Srbiji. Pošto živim u kikindi, na mapu bih dodala Muzej i mamuticu Kiku, ako je potrebno još infomracija javite mi koliko i u kom boliku i rado ću vam ih poslati.

  • Marija

   Draga Milana, hvala puno na lepim rečima i sugestijama. Planiramo da posetimo Kikindu u narednom periodu, pa ćemo dodati u mapu sve interesantne lokacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.